Viides Seaid käveltiin aurinkoisessa säässä

Viides Seaid-kävely starttasi 11. heinäkuuta kello yhdeksältä Talinhuipulta hyvissä merkeissä: Nyt-liitteen juttu oli houkutellut paikalle useita ennestään tuntemattomia kävelijöitä Seaid-konkareiden ja dodolaisten rinnalle. Vaikka aamu oli harmaa ja pilvet matalalla, ensimmäinen ja onneksi myös viimeinen sadekuuro iski letkaan vasta Taivallahdessa. Loppumatkan saimmekin sitten nauttia tänä kesänä toistaiseksi harvinaisista herkuista, auringonpaisteesta ja lämmöstä.


Tuttuun tapaan Seaidin reitti seurasi Helsinginniemen rantaa Talinhuipulta aina Vanhankaupunginkoskelle. Matkaksi mitattiin tällä kertaa tarkat 33 km 800 m. Osallistujista 12 ihmistä ja kaksi koiraa käveli koko matkan alusta loppuun. Vanhankaupunginkoskelle ehdittiin kello 18.48 (Aika luonnollisesti hitaimman mukaan).

Mediahuomiotakin saimme ihan mukavasti. Nyt-liitteen ennakkopuffin lisäksi kuuluimme Ylen ykkösen Tänään iltapäivällä –ohjelmassa ja pääsimme maanantain 12.7. Hesariin. Kiitokset kaikille osallistujille mutkattomasta mediasuhtautumisesta.


Tässä muutama visuaalinen makupala retkeltämme!