Pikseliähkyn lomake

Mikä maailmaa uhkaä Miten maailma pelastetaan? Mitä sinä voit tehdä maailman pelastamiseksi?


Ympäristöasiat eivät kuulu yhteiskunnan marginaaliin, ne eivät kosketa vain virkamiehiä, poliitikkoja ja kansalaisjärjestöjä. Jokainen meistä joutuu jatkuvasti tilanteisiin, joissa omalla toiminnallaan voi vaikuttaa ympäristön tilaan.

Kirjoita meille mitkä ovat mielestäsi pohdituttavimmat, hankalimmat tai liian vähän keskustelua osakseen saaneet ympäristöongelmat. Ja minkälaisia toimia ihmisten tulisi niiden ratkaisemiseksi ottaa käyttöön. Yleisöltä saaduista ympäristökysymyksistä Dodo tekee kuva-argumentaatio-teoksia, joilla osallistumme Pikseliähky-tapahtumaan, joka on elektronisen taiteen festivaali www.pixelache.ac. Tämän lisäksi teokset julkistetaan Dodon internetsivuilla. Tekstien lisäksi voit ideoida myös kuvateosten – esimerkiksi sarjakuvien tai valokuvien aiheita.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 20 euron lahjakortti Filmifriikki-elokuvaliikkeeseen. Vastausaika on umpeutunut ja arvonta suoritettu 18.3.2005 Kiitos osallistuneille!

 


Mikä maailmaa uhkaä


Miten maailma pelastetaan?


Mitä sinä voit tehdä maailman pelastamiseksi?


Muita huomioita tai kommentteja


Yhteystiedot (mikäli haluat osallistua lahjakortin arvontaan)