Lähde mukaan tuulivoimalaretkelle Poriin

Dodo järjestää helatorstaina 25.5.2006 retken Meri-Porin tuulivoimalapuistoon, olet tervetullut mukaan!

Meri-Porissa on kahdeksan 1 MW:n ja yksi 2 MW:n tuulivoimala. Reposaaren alueella on myös opastuskeskus ja paikalla on opas kertomassa meille puistosta. Tuulivoimalapuiston lisäksi käymme mm. Reposaaressa, Porin keskustassa ja Yyterin hiekkarannalla.

Lähdemme Helsingistä Mikonkadun tilausajopysäkiltä Rautatientorin laidalta (ns. Fennian pysäkki) klo 8.00. Takaisin Helsinkiin palaamme viimeistään klo 20. Voit myös ehdottaa mistä haluaisit bussin poimivan sinut mukaan matkan varrelta.

Retken hinta on 12 euroa, joka maksetaan lähtiessä käteisellä. Hinta sisältää matkat ja opastuksen. Mukaan kannattaa ottaa omat eväät, kaupat eivät liene Porissa pyhäpäivän vuoksi auki.

Lähde siis mukaan Dodon kevätretkelle!

Lisätietoa Suomen Hyötytuuli Oy:sta ja Porin Tahkoluotoon suunnitellusta merituulipuistosta.