Dodon kaupunkisuunnistus 14.7.

Dodon 11-vuotissynttäreitä juhlitaan tänä vuonna perjantaina 14.7. Ilta alkaa kello 18 Dodon toimistolla pienen purtavan ääressä. Sopivan alkulämmittelyn ja verbaaliverryttelyn jälkeen joukko jaetaan retkikuntiin. Tutkimusmatkailijaryhmän käteen annetaan kartta ja ohjeet, jonka perusteella retkue suunnistaa kantakaupungin illassa kohteesta toiseen erilaisia ekologisia pähkinöitä ratkoen. Pähkinöiden kovan ytimen muodostavat kaupungin rakenteet, kulttuuri ja kaupunkilaiset valinnat. Tutkimusretkeilijät päätyvät karttansa kanssa Iso Roobertinkadulle, jossa paljastetaan kysymysten oikeat vastaukset ja kerätään matkan aikana syntyneet ajatukset. Ilta jatkuu DTM:ssä, jossa eteispalvelu 2 euroa. Muuten iltaan on vapaa pääsy.


Sukella mukaan kaupunkisuunnistukseen!

kaupunkisuunnistus

Lisätietoja antaa Saara Tveit, puh. 0400-484 795.