Vegaaniruokaryhmä (HKI)

Vegaaniruokaryhmän tapaamisissa kokataan yhdessä vegaanista ruokaa. Siinä sivussa keskustelemme mm. kasvissyöntiin, veganismiin ja ympäristönsuojeluun liittyvistä kysymyksistä. Keskustelu on yleensä hyvin vapaamuotoista, mutta iltoja yhdistävänä teemana voisi sanoa olevan ruokavalioiden, elintarvikkeiden ja ruoan valmistamisen ympäristövaikutukset.

Tapaamiset ovat mukava keino tutustua uusin kasvisresepteihin, hankkia aiheeseen liittyvää tietoa ja tavata samanhenkisiä ihmisiä.

Ruokaryhmän tapaamiset ovat parin viikon välein torstaisin tai perjantaisin klo 17.30. Kokoontumispaikkana toimii Helsingin pääpostitalon Mannerheimintien puoleiset portaat, josta jatketaan kaupan kautta jonkun luokse kokkaamaan. Silloin tällöin pidetään nyyttäreitä tai mennään retkelle luonnon helmaan, jolloin tapaamisaika saattaa olla poikkeuksellinen. Kaikki ryhmän toiminnasta kiinnostuneet ruokavaliosta riippumatta ovat tervetulleita tapaamisiin!

Tapaamisia 2006

Helsingin ruokaryhmä kokoontuu viettämään ulkoilmapiknikkiä toivottavasti hyvässä säässä torstaina 17.8. klo 18 Paloheinän ulkoilumajalla (HKL:n bussit 66 ja 66A Helsingin keskustasta). Majalta suuntaamme Haltialan lumoavan metsän halki jollekin Haltialan ihanista niityistä, mahdollisesti Vantaanjoen rannalle.

Patikointia ja mustikkamaistelua (kyllä niitä on!) voi yhdistää piknikkiin jos piknikkiläiset haluavat, mutta lyhyenkin matkan päästä löytyy kivoja piknikpaikkoja.

Tuo mukaan jotain kaikille tarjottavaa vegaanista ruokaa tai juomaa, ja oma viltti jos haluat.

Jos sää on huono, siirretään piknik sisätiloihin Serkustentielle (Haltialan vieressä).

Kaikki mukaan, uudet ja vanhat, ruokavalioon ja ikään katsomatta!

Yhteyshenkilö:
Henri Haimi
hhaimi [at] cc.hut.fi
puh.(09) 813 7115


Keskustelupiirien kotisivu