Haluatko ympäristövaikuttajaksi?

Haluatko tehdä jotain suurtä Kaipaako globaalien ympäristöongelmien ratkaiseminen juuri sinun panostasi? Jos vastaus on kyllä, hae Dodon Ympäristövaikuttamisen perusteet -kurssille!

Dodo järjestää syksyn 2006 aikana Ympäristövaikuttamisen perusteet -kurssin. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille perustiedot ympäristökysymysten nykytilanteesta ja harjaannuttaa pelisilmää tehokkaaseen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Kurssi järjestetään nyt neljättä kertaa. Kultakin kurssilta on valmistunut yli kymmenen nuorta ympäristövaikuttajaa. Kursseilla ovat olleet puhumassa mm. Tuija Brax, Pentti Linkola, Sirpa Pietikäinen ja Keskon kehitysjohtaja Jouko Kuisma.

Syksyn 2006 kurssi järjestetään lokakuun ja joulukuun välillä. Tapaamiskertoja on kahdeksan, noin kerran viikossa. Ohjelma koostuu ulkopuolisista alustuksista, niiden pohjalta käytävistä keskusteluista ja harjoitteista. Kurssin lopuksi harjoitteista koostetaan lopputyö. Kurssilaisten edellytetään osallistuvan kaikille tapaamiskerroille.

Alkavalla kurssilla keskitytään aiempaa enemmän vaikuttamisen tapoihin. Kurssilla käsitellään mm. seuraavia aihepiirejä:

  • mielipidekirjoittamisen workshop
  • julkisuus ja sissimarkkinointi
  • teknologian rooli kansalaisvaikuttamisessa
  • "Consumer Empowerment"

Vapaamuotoiset hakemukset 3.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen pauliina.jalonen [at] dodo.org tai sini.parikka [at] dodo.org. Kerro hakemuksessasi lyhyesti miksi juuri sinä olisit hyvä valinta kurssille ja liitä mukaan yhteystietosi.

Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimella:
Sini Parikka, p.050 400 4737 tai Pauliina Jalonen, p.040 848 8753.