Dodo ry järjestää kevään aikana ympäristövaikuttamisen perusteet -kurssin

Haluatko tehdä jotain suurtä Kaipaako globaalien ympäristöongelmien ratkaiseminen juuri sinun panostasi? Jos vastaus on kyllä, hae Dodon Ympäristövaikuttamisen perusteet -kurssille!

Dodo järjestää kevään 2007 aikana Ympäristövaikuttamisen perusteet -kurssin. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille perustiedot erilaisista yhteiskunnallisen vaikuttamisen tavoista ja harjaannuttaa pelisilmää tehokkaaseen vaikuttamiseen.

Kurssi järjestetään nyt kuudetta kertaa. Kultakin kurssilta on valmistunut yli kymmenen nuorta ympäristövaikuttajaa. Kursseilla ovat olleet puhumassa mm. Paavo Arhinmäki, Pentti Linkola ja mainostoimisto Toukokuun toimitusjohtaja Taina Marjanen.

Kevään 2007 kurssi järjestetään huhti-toukokuussa. Tapaamiskertoja on kahdeksan, kerran viikossa iltaisin sekä kahtena viikonloppupäivänä. Ohjelma koostuu ulkopuolisista alustuksista, niiden pohjalta käytävistä keskusteluista ja harjoitteista. Kurssin lopuksi harjoitteista koostetaan lopputyö. Kurssilaisten edellytetään osallistuvan kaikille tapaamiskerroille.

Alkavalla kurssilla keskitytään vaikuttamisen tapoihin ja tehdään aikaisempaa enemmän harjoituksia mm. mielipidekirjoittamisesta ja kohderyhmäajattelusta.

Vapaamuotoiset hakemukset 19.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen kaisa.pikkarainen [at] dodo.org tai mikko.italahti [at] dodo.org. Kerro hakemuksessasi lyhyesti miksi juuri sinä olisit hyvä valinta kurssille ja liitä mukaan yhteystietosi.

Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimella:

Kaisa Pikkarainen, kaisa.pikkarainen [at ]dodo.org, puh. 040 7614 736
Mikko Itälahti, mikko.italahti [at] dodo.org, puh. 050 2393