Kansainvälinen pyöräilykonferenssi 2006

International Moving Environmental Conference 2006 pyöräilee Peipsijärven ympäri

IMEC 2006 on liikkuva ympäristökonferenssi, joka pyrkii tarjoamaan kestäviä ratkaisuja kaupunkien liikenneongelmiin. Tänä vuonna ympäristökonferenssi pyöräilee Viron ja Venäjän rajalla sijaitsevan Peipsijärven ympäri. Konferenssiin kuuluu Pietarissa, Pihkovassa, Tartossa ja Tallinnassa järjestettävät keskustelutilaisuudet, joihin kootaan yhteen päättäjät, järjestöaktiivit ja liikennesuunnittelijat miettimään kaupunkinsa liikennesuunnittelun tulevaisuutta. Liikkuvan ympäristökonferenssin aikana pyöräillään noin 700 kilometriä. Pyörällä matkaaminen tarjoaa mahdollisuuden nähdä maisemat kiinnostavasta näkökulmasta ja tekee matkailusta ekologista.

IMEC 2006 on liikuv keskkonnakonferents, mis katsub pakkuda säästvaid vahendeid linnade liiklusprobleemide lahendamiseks. Sellel aastal keskknonnakonferents sõidab ümber Peipsi järve, reisi pikkus on kokku umbes 700 kilomeetrit. Konferentsi kuuluvad ka Peterburis, Pihkvas, Tartus ja Tallinnas korraldatavad seminarid.