HAKU PÄĄTTYNYT: Tuotewiki-hanke etsii erikoislähettilästä ajalle 1.3.-31.5.

Tuotewiki on Dodo ry:n käynnistämä hanke, jonka tavoitteena on parantaa kuluttajien tiedonsaantia tuotteista ja niiden valmistuksesta. Wikipedian esimerkin mukaisesti hankkeessa rakennetaan kuluttamisen tietosanakirjaa ja keskusteluareenaa, jossa kuluttajat ja tuottajat voivat jakaa ja vaihtaa tietoa tuotteista. Haluaisitko sinä olla tiedottamassa Tuotewikistä uusille kirjoittajille?

Tällä hetkellä tuotewiki.fi-sivustolle on luotu ohjeet ja esimerkit tuoteartikkeleiden luomisesta. Nyt TuoteWiki-yhteisön kirjoittajajoukkoa ollaan laajentamassa. Tätä vauhdittamaan palkkaamme osa-aikaisen erikoislähettilään.

Projektisihteerin tehtävänä on tiedottaa Tuotewikistä ja laajentaa palvelua rakentavien ihmisten joukkoa. Tavoitteena on, että työsuhteen päättyessä Tuotewikiin on löytynyt satoja uusia kirjoittajia eri puolilta Suomea.

Oletko sinä etsimämme ihminen? Koet uusien viestintäkanavien etsimisen kiehtovaksi, osaat muokata tarttuvia ilmoituksia, rohkenet kontaktoida uusia tahoja ja ennen kaikkea osaat työskennellä vapaaehtoisten kanssä

Tehtävä on osa-aikainen (15h/viikko) ja siitä maksetaan palkkaa 700e/kk. Lähetä ytimekäs hakemus 15.2. mennessä sähköpostilla Hanna Rusille osoitteella hanna.rusi [at] dodo.org.

Lisätietoja tehtävästä ja hankkeesta antaa Dodo ry:n puheenjohtaja Pauliina Jalonen, pauliina.jalonen [at] dodo.org, p. 040 848 8753.

www.tuotewiki.fi