Dodo palkittiin hauskuudesta!

Dodo palkittiin yleisestä matalankynnyksen toiminnasta. Perusteluissaan AGK:n raati kiitteli Dodon luomaa avointa ja mukaansatempaavaa toimintakulttuuria, jonka puitteissa kaupungin tulevaisuutta voidaan tarkastella kestävän kehityksen kannalta. Myös dodomaiset toimintamuodot kaupunkikävelyistä ideariihiin, työpajoihin, sissiviljelmiin, festivaaleihin, keskusteluihin ja kouluvierailuihin huomioitiin raadin valinnassa.

”Dodo liikkuu yhteiskunnan kaikilla alueilla, esittää asiat selkeästi liikaa yksinkertaistamatta ja on valmis auttamaan kaupunkilaisia kehittämään ympäristöstään hauskemman keventämällä ekologista taakkaansa”, palkinnon perusteissa todetaan.

– Hauskaa, että saamme tunnustusta myös muilta kuin ympäristötoimijoilta. Meidän tavoitteemme on saada kaikki kaupungit hauskemmiksi. Tämä kannustaa siihen, Dodon puheenjohtaja Pauliina Jalonen iloitsee.