Haluatko ympäristövaikuttajaksi? Kurssi Lahdessa 27.-29.4.2012

 

KURSSI ON TÄYNNÄ, VOIT ILMOITTAUTUA JONOTUSPAIKALLE!

Dodo ry järjestää suositun Ympäristövaikuttajan peruskurssin Lahden kansanopistossa yhdessä Otavan Opiston kanssa. Kurssi tarjoaa inspiroitumista ympäristövaikuttamisen monista keinoista. Ympäristövaikuttajan peruskurssin tavoitteena on antaa osallistujille perustiedot erilaisista yhteiskunnallisen vaikuttamisen tavoista ja harjaannuttaa pelisilmää tehokkaaseen vaikuttamiseen.

Viikonlopun ohjelmassa tavataan ja keskustellaan eri alan vaikuttajien kanssa. Vieraina mm. Helsingin Sanomien toimittaja Heli Saavalainen, taiteilija Saara Hannula ja lahtelainen kaupunkikulttuuriaktiivi Iiris Rautiainen. Viikonloppuun mahtuu myös opastettu kävely Lahden kaupunkiympäristöön sekä graffitien tekemistä ilman spraymaalia. Ohjelma tarkentuu huhtikuun alkuun mennessä.

Ohjelmaa päivitetään tapahtuman fb-sivuilla sekä täällä.

Dodo (www.dodo.org) on kaupunkilainen ympäristöjärjestö, joka tarkastelee globaaleja ympäristöongelmia kaupunkikehityksen, kaupunkisuunnittelun ja kaupunkilaisen elämäntavan kautta. Dodo toimii vapaaehtoisvoimin. Otavan opisto on Mikkelissä sijaitseva kansanopisto (www.otavanopisto.fi)

Kurssi on ilmainen, eli tarjoaa majoituksen ja ruokailun. Osallistujat maksavat omat matkansa. Ilmoittautuminen 13.4.2012 mennessä.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Lisätietoja: Pauliina Jalonen, , 045-873 2828