Ensi vuoden suunnittelu käynnissä – hauskat projektit etsivät tekijöitä

"Tuulivoimaa Helsinkiin", "globaalin ympäristöpolitiikan think tank", "vaihtoehtoinen kaupunkisuunnittelun kurssi", "ruokaturva-aiheinen ruokapiiri" – tässä muutama esimerkki ensi vuoden ohjelmaan ehdotetuista projekteista ja kehitysideoista. 

Org-päiville kokoontui nelikymmenpäinen joukko parantamaan yhdistystä, maailmaa ja kaupunkeja. Samalla käytiin myös läpi eri hankkeiden vaiheita: mistä alkoi Sinsibere, mitä tapahtui Tany Maitsossa viime vuonna entä miten meni Kaupunkiviljelijöiden kasvukausi. 

"Oli kiva kuulla eri toimintaryhmistä. Kaupunkiryhmä pääsi yllättämään. Kaikenlaistahan on tänäkin vuonna ollut", kommentoi Maria Nordlund. 

Dodon toimintaan on helpoin päästä mukaan tulemalla mukaan mihin tahansa kokoukseen. Kokouksista ilmoitetaan mm. Dodo-viikko uutiskirjeissä, jotka voi tilata omaan postilaatikkoon. Listalle liitytään lähettämällä tyhjä viesti osoitteeseen dodolista-subscribe(at)dodo.org. Käytä sitä sähköpostiosoitetta, johon haluat uutiskirjeen vastaanottaa.