Dodolle valittu uusi hallitus vuodelle 2017

Syyskokouksessa Dodon toimistolla Typpilaaksossa 22.10 järjestlle valittiin uusi hallitus vuodelle 2017. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Meri Lundahl, joka on tänä vuonna toiminut sihteerinä. Varapuheenjohtajaksi valittiin Hanna Tammisto, sihteeriksi Milla Karkulahti ja varasihteeriksi Maiju Mutanen, nämä kolme nousevat uusina hallitukseen. Hallituksessa jatkavat Anssi Hiltunen, Petri Kangassalo, Caroline Moinel, Maria Nordlund ja Katja Seppinen. Uusi hallitus aloittaa toimikautensa vuoden 2017 alusta. Tervetuloa tutustumaan uuteen hallitukseen Dodon pikkujouluihin jotka järjestetään Typpilaaksossa perjantaina 16.12 2016 klo 20. Pasilan vanhat veturitallit, Aleksis Kiven katu 88 G. Tervetuloa! Sekä uuden että vanhan hallituksen puolesta //väistyvä PJ Maria