Dodo hakee projektipäällikköä kahteen hankkeeseen

Haluatko lisätä yhteiskunnallista ruokakeskustelua? Ovatko ilmastoratkaisut ja verkostoitumisen edistäminen intohimojasi?

Dodo hakee projektipäällikköä Kaikki käyttöön -hävikkiruokahankkeeseen, joka sisältää neljän kaupungin kiertueen ja Urban Dinner -toiminnan kehittämistä.

Projektipäällikköä haetaan myös Ilmastomentori- ja -minglehankkeeseen, joka tuo yhteen erilaisia ilmasto-osaajia ja niitä, ketkä haluavat toimia työelämässä ilmaston hyväksi.

Näiden hankkeiden yhteenlaskettu työaika uudelle työntekijälle on noin 50 %. Lisäksi Dodo on hakenut hankerahoituksia, joista tulee päätöksiä lähikuukausina. Uusien rahoitushakemuksien tekeminen kuuluu myös työnkuvaan.

Dodo on urbaani ympäristöjärjestö, jonka toimintaryhmiä ovat ilmaston lisäksi ruoka ja kaupunkiviljely, kaupunkisuunnittelu sekä kehitysyhteistyöhanke Gambiassa. Dodon tärkein kohderyhmä on nuoret aikuiset. 

Työn menestyksellisen hoitamisen edellytyksenä ovat projektikoordinoinnin taidot sekä kiinnostus työskennellä yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Sinulle on luontevaa hoitaa työtehtäviä itsenäisesti ja innostaa vapaaehtoisia tarttumaan toimeen ja suunnitella viestintää keskeisenä osana kokonaisuuksia. Dodon viestintä tehdään lähes poikkeuksetta myös englanniksi. Sinulla on kokemusta tai haluat oppia hankebudjettien käsittelyä. 

Lisäksi arvostamme

  • mediaviestintä- ja sometaitoja. Viestintää tehdään yhdessä Dodon pääasiassa vapaaehtoisista koostuvan mediatiimin kanssa.
  • substanssiosaamista ruokajärjestelmän ekologisuuteen ja/tai hävikkiruokateemoihin liittyen.
  • substanssiosaamista liittyen joihinkin ilmastoratkaisuihin.
  • työpajojen fasilitointitaitoja.

Työ sisältää Kaikki käyttöön -hankkeen aikana 2021-2022 tapahtumien järjestämistä Helsinkiin, Ouluun, Tampereelle ja Turkuun. Kiertue näihin kaupunkeihin järjestetään noin 2.9.-1.10.2021. Myös ilmastomingle-tilaisuuksia järjestetään Helsingin lisäksi muissakin kaupungeissa. 

Helsingissä tarjoamme työpisteen Dodon toimistolla, kaupunkiviljelykeskus Kääntöpöydän yhteydessä, Typpilaakso-yhteistyötilassa, Vanhoilla veturitalleilla Keski-Pasilassa. Tapahtumia ja joitakin kokouksia lukuun ottamatta työtä voi tehdä etänä. Työ sisältää tapahtumia ja kokouksia myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV samassa tiedostossa osoitteeseen . Kerro lisäksi perustiedot tällä lomakkeella 15.7. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä:

Elisa Niemi, tavoitettavissa 2.7. asti, puh. 040 7233 868

Taina Laaksonen, hallituksen jäsen, puh. 040 8424 964