Work for Earth -projektin uudet harjoittelijat!

Hei, olemme Isabella & Milly! Työskentelemme Dodolla tämän kesän harjoittelijoina Work for Earth -projektissa, joka ajaa parempia olosuhteita puutarhureille ja maanviljelijöille 🌱

Olen Milly (kuvassa vas.), alun perin ranskasta, ja olen ollut vapaaehtoisena ja töissä eri maissa ennen kuin päädyin Suomeen lähes kaksi vuotta sitten vapaaehtoiseksi uusiutuvan energian alalle. Onnellisimmillani olen kun vietän aikaa ulkona, joko vaeltaen, telttaillen tai purjehtien; ja kun työskentelen käsilläni puutarhanhoidossa, puuntyöstössä ja yleisessä DIY-hommissa. Suoritin keväällä yrittäjyyskurssin ja pyrin nyt hankkimaan tietoa ja kokemusta joita tarvitsen oman puutarhayrityksen perustamiseen. Odotan innolla oppimaan lisää kaupunkipuutarhanhoidosta, tapahtuman suunnittelusta ja työpajojen johtamisesta aikani Dodon kanssa. Toivottavasti nähdään pian monissa tulevissa Dodo-tapahtumissa!

Olen Isabella (oik.), Nordi-Latinalanen ja olen asunut Suomessa vähän alle puolet elämästäni. Taustani on molekyyli-/solubiologiassa ja tartuntatautien torjuntoinissa – viimeksi työskentelin tutkijana tutkien hyönteisten käyttöä elintarvikkeissa ja rehuissa. Nautin siitä, kun saan pohdiskella miten asioista tule sellaisiksi kuin ne ovat ympäristössämme, mutta tämän pohdiskelu laboratoriossa ei ollut ihan mun juttu. Haluan siirtyä aktiivisempaan rooliin, työskennellä ja luoda myönteisiä ympäristömuutoksia niiden monien uskomattoman mielenkiintoisten ja asiantuntevien ihmisten kanssa, joita olen jo tavannut (ja tulen tapaamaan!) Dodon ja Work for Earthin kautta. Odotan innolla tulevia mielenkiintoisia projekteja, työpajoja ja tapahtumia! Toivottavasti näemme siellä.