Korjauspaja – Fixing workshop

Korjauspajassa 25.11. klo 13-16 pääset näkemään ja kokeilemaan erilaisia korjaustekniikoita neuleiden, tekstiilien, keramiikan ja pyörän sisäkumien korjaukseen ja uudelleenkäyttöön. Mukana Käsityökekkereistä Veera Jussila, käsityöaktivisti Niko Lindgren/ Mending Neko (Korjauskaupunki), keraamikko ja kintsugiopettaja Katja Seppinen ja Jonne Nurmela (Dodo & Pyöräpaja).

Tapahtuma alkaa paneelikeskustelulla siitä mikä motivoi korjaamaan uuden ostamisen sijaan. Sen jälkeen eri pisteillä voi korjata omia vaatteita ja pyörän sisäkumeja, ja luoda niistä jotakin uutta. Katja pitää työnäytöksen kintsugista. Tuo pientä korjattavaa mukanasi, tai tule tutustumaan tekniikoihin!

Korjauspajan järjestävät Dodo ry ja Tale-hanke / Kvs-säätiö

La 26.11. klo 13-16
Dodon toimisto, Veturitallinkuja 1G, Pasila

Klikkaa kuvia ja lue lisää korjauspajoista.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Sisäänkäynnin kohdalla on 4 cm kynnys. Sisäänkäyntien ovet eivät avaudu automaattisesti. Tiloissa ei ole esteetöntä WCtä (lähin esteetön WC Triplassa, 360m). Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita.
Turvallisemman tilan ohjeet


ENG:
Buy nothing new when you can fix and beautify old!
In the fixing workshop on 25th of November from 13 to 16 you can see and try different repair techniques, e.g. for repairing and reusing knitwear, textiles and bicycle inner tubes. Workshop guides: Veera Jussila from Käsityökekkerit, craft activist Niko Lindgren/ Mending Neko (Karjauskaupunki), ceramist and kintsugi teacher Katja Seppinen and Jonne Nurmela (Dodo & Bike Kitchen).

The event starts with a panel discussion on what motivates to repair instead of buying new things (Fin). After that there are drop in workshops where you can repair your own clothes and bicycle inner tubes. Bring something small to fix with you, or come and learn about the techniques!

The repair workshop is organised by Dodo ry and the Tale project / Kvs Foundation

Sat 25th of November 13:00 – 16:00
Dodo’s office, Veturitallinkuja 1G, Pasila

The venue is not accessable. There is a 4 cm threshold at the entrance. The entrance doors do not open automatically. There is no accessible toilet on the premises (the nearest accessible toilet is in Tripla, 360m away). Assistance and guide dogs are welcome.
Safer space guidelines